Want your
own Fotopage?







 



By: Ayie Cheras Selangor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Aug-2010 20:40 Email | Share | Bookmark
Kuih Raya 2010 / Biskut Raya 2010

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Bismillahirohmanirohim....Aslkum semua...Maaf yer...lama tak up date entry...bz la my dearr...
ayi pun sibuk menyiapkan semua tempahan dr cstmer...jadi bg yg dapat biskut raya/sampel biskut raya lambat cikit tu ayi minta maaf sesangat yer darling.....ampun ampun...jangan ngajuk yer cayang...

Haaa...bila dekat nak pose ni tentu la ramai yg nak cari kuih raya yg besh kan dan nak cari pembekal kuih raya homemade dan Diadun menggunakan BUTTERCUP sepenuhnya kan....yup...kami di Kak Nor Cookies sememangnya pembuat kuih raya,pembekal,pengedar kuih raya dan sepanjang musim yg sememangnya menggunakan BUTTERCUP dan dibuat secara homemade dan secara manual dan dibawah ni antara kuih raya yang ayi jual...semuanya dijual pd harga terus dr pembekal,pembuat dan pengedar kuih raya yg dibuat secara homemade n paling besh...full guna BUTTERCUP....bukan marjerin yer...so rasa mesti lah mabeles... ...paling seronok...harga dijual jauh lebih murah drpd anda membeli dr org tengah....kan dah jimat tu...bijak bijak..

keh meh layan cite kueh yer darling-darling ku...
kalo berminat mcm biasa la yer...call atau sms je ayi...ala...tok sah la segan2...buat buat malu pulak..hehe ....ni no ayi 0176944210...kalo nak tanye apa-apa call aje lah yer... ...

Meh kita tengok gambar gambar panas dr fail FBI ayi...huhu



Biskut Coklat Hazelnut Ball..(47 HINGGA 52 BIJI)RM21



Ok...first biskut ni mmg adik beradik dgn almond london tapi mak dia bersalin kat jerman...hehe...so yg bezanye ialah inti kacang kami menggunakan KACANG HAZELNUT yg regenyer jauh lebih mahal dr badam...disaluti sepenuhnya dgn coklat dan ditaburi dgn badam cincang...bahagian dohnya diadun dgn badam halus...emmm...diperbuat dgn BUTTERCUP...rasanye?...emmmm...mabeles nih...bg yg dah pun merasa je tau rasa dia...walaupun rege kcg hazelnut lebih mahal dr badam tapi kami menjual sebalang BISKUT COKLAT HAZELNUT BALL ni pd harga RM21 sahaja...yup RM21sahaja...sebalang ader kira-kira 47 hingga 51 biji coklat hazelnut ball...berminat silalh call/sms ayi yer utk sampel percuma...yup..percuma..tp kene dtg umah ea..





kalo berminat sila lah terus call ayi yer my dear...017-6944210

Biskut Coklat Chip Berbadam(60 HINGGA 65 KEPING)RM21



haaa....Beshnyer biskut ni bukan saja diperbuat 100% menggunakan BUTTERCUP...paling besh rangup dan lemak sebab adernyer campuran badam cincang...ditambah lg dgn coklat chip dan coklat rice..jgn tak caya kalo ayi kata ramai yg ketagih biskut ni... (tak malu...masuk bakul angkat sendiri)hehe...tak caya...call la ayi utk dapatkan sampel percuma...iyerrrr...freee...tapi free tak la sampai sebalang...nanti bangkrut la pulak...huhu...yg duk jauh dr kl masih boleh dapatkan sampel biskut free ni tapi kos pos ditanggung oleh penerima...ala...tak mahai la cayang rm15 je kos pos tu...kalo nak bank in rm15 dan ayi akan poskan sampel nyer secepatyg mungkin yer..




note:maap sesangat ,gambar kabur...entah pesal camera ari tu ngajuk la pulak...huhu


Tat Gulung Nenas(48 HINGGA 52 BIJI)RM21

Haaa...yg ni plak...kueh raya wajib ader atas meja di pagi raya...ye dak?..hehe...Tat gulung kami INSYAALLAH memenuhi citarasa anda...sebabnyer...diperbuat dr BUTTERCUP...so far...feed back dr pelanggan kami kata ok...n biasanyer repeat order...jadi kalo all my dear nak order just sms atau pun call je yer...jgn memalu...call je yer..017-6944210 kak ayi...





Lagi bukti panas kami yg telah terbongkar...huhu...


Note:maaf yer cemua...gambar kurang jelas...nak lebih jelas meh dtg umah...semua dialu-alukan dtg ke teratak ku di cheras perdana...iyerr....meh le dtg...wat wat malu lak... leh kenal-kenal sambil mamam sampel kuih....ti dah pose tak leh nak mamam...

Semperit /semperit marble....(55 HINNGA 58 KEPING)RM21

Yang ni plak...satu semperit lama n satu lg semperit yg dah dimodenkan...
sebenarnya ayi hanya menerima tempahan semperit plain sj tahun ni...tapi disebabkan hampir kesemua regular cstmer ayi call n nak jugak semperit marble maka ayi pun kenalah wat...sib baik ayi dibantu oleh jiran juga adik beradik ku utk menyiapkan tempahan kuih raya tahun ni..kalo tak...fenen kefala ayi ni ha....hehe....




sebalang ader 60-65 keping

semperit marble(55 HINGGA 58 KEPING)RM21



Biskut Badam/ Almond Butter Cookies(50 HINGGA 55 KEPING)

Biskut badam ni pula yg beshnya bukan sj menggunakn BUTTERCUP n separuh dr adunan doh menggunakan badam halus.... ditaburi plak dgn gula kayu manis...Almond Butter Cookies ni sama seperti Biskut butter danish..tapi yg bezanya...baru bakar n produk muslim n homemade...sebalang ader kira2 55 hingga 58 keping dan harga yg kami tawarkan hanyalah rm21 sahaja....kalau berminat silalah call ayi yer 017-6944210...




sebalang ader kira- kira 55 hingga 58 keping pd harga rm21
Biskut Makmur...RM21

Biskut ni ramai peminatnyer....biskut makmur kami menggunakan ghee yg paling mahal dan intinyer kacang tanah kisar bersama mentega kacang...yummy la rasa dia...sebalang ader 50 biji hingga 52 biji...harga sebalang hanyalah rm20 sahaja harga borong rm17.50 sahaja...berminat cam biasa lah yer darling...call je ayi 017-6944210...






haaaaa.....lagi gambar panas baru je ayi amik 2 ari lepas...kesemua kuih ini adalah sampel...yer sampel...jadi yg berminat tu just call yer atau sms...kalo boleh dtg sendiri di umah kami di cheras perdana fasa 2...bertentangan dgn shell cheras perdana..jika anda berada di kl boleh ambik kat ambank jln pudu...office my hubby... ...call je my hubby nazir 017-6984795....


manja dgn sampel-sampel kuih raya



Kesemua kuih raya kami menggunakan BUTTERCUP...iyer...BUTTERCUP..kecuali makmur menggunakan Ghee yg paling mahai...cuba teka...siapa dpt jawab dpt duit raya...hehe

SEBUT HARGA KUIH RAYA KAMI...

KESEMUA KUIH RAYA TELAH DISELARASKAN HARGANYA... TAHUN INI HARGA KESEMUA KUIH RAYA KAMI HANYALAH RM21 SAHAJA...YER...RM21 SAHAJA...JIKA BELI SECARA BORONG HANYA RM17.50 UNTUK KESEMUA JENIS KUIH RAYA KAMI....SYARAT BELIAN SECARA BORONG IALAH MESTILAH MELAKUKAN BELIAN SEKURANG-KURANGNYER 30 BALANG..HAAA....SAPER YG BERMINAT TU LEH JE TERUS CALL AYI 017-6944210...


Nak berniaga Hamper tapi tak sempat nak wat kuih raya...?
Haaaa...Bg yg berminat nak jual hamper juga boleh dapat kan kuih raya kami utk hamper anda...macam datin hani ni....last year datin hani wat projek hamper raya....mmmgggg bnyk tempahan dr datin hani ni...datin tempah Biskut Semperit marble dan Coklat hazelnut ball ...meh la singgah blog datin hani ni yer...http://sarshaideas.blogspot.com/search/label/Aidilfitri

Juga........

anda juga boleh membeli utk jenama anda sendiri maknaya anda boleh pasang stiker pd kuih raya kami tapi menggunakan jenama anda...dan belian kuih pula pd harga borong...haaa...kan besh tu...kalo berminat cam biasalah yer darling call aje ayi 017-6944210...panggilan anda dialu-alukan...jgn segan-segan yer...

INSYAALLAH...lepas ni ayi akan up datekan pula gambar -gambar hamper kuih raya kami yg jual pd harga borong juga...serendah rm55 sahaja siap bakul n kain net dan bersama aneka kuih raya kami...ini pula bg yg betul2 dah tak sempat nak membungkus tapi still lg boleh berniaga...yeee...kami siapkan..dan anda dah terus leh dapatkan untung perniagaan hamper anda...pepe call je yer my dear....

INSYAALLAH...Pas ni ayi akan up date lg yer darling...senarai pembeli dan pemborong kuih raya kami...jd yg jauh nak beli dr ayi leh juga beli dr wakil kami...setakat ni setiap negeri sudah ader wakil jualan kak nor cookies...tapi ramai juga yg membeli dan menggunakan jenama mereka...
jadinyerr...kalo u all nak tanya apa-apa just sms atau pun call je ayi yer 017-6944210...
Aslkum cemua...


HAMPER KUIH RAYA 2009

Yup....seperti yg dijanjikan....Ini adalah gambar hamper kuih raya yg kami keluarkan...harga serendah rm55 hingga rm150...bg yg call/sms bertanyakan ttg hamper tu ayi minta maapppp sesangat yer...ampun ampun lambat lak letak gambar hamper nyer...k lah...pepe pun meh kita layan ceriter n gambar hamper raya yer...

HAMPER RM55




GAMBAR DR DEKAT


KANDUNGAN DALAM HAMPER RM55
-4 jenis kuih raya kak nor cookies
Dibungkus kemas n warna tema mengikut citarasa anda..

HAMPER RM100




GAMBAR DR JARAK DEKAT



KANDUNGAN HAMPER RM100
-6 Jenis kuih raya kak nor cookies yg menggunakan butter n homemade..
-dibungkus kemas n warna tema mengikut citarasa anda...


HAMPER RM150





ISI KANDUNGAN HAMPER RM150
-6 Jenis kuih raya homemade dr kak nor cookies
-1 jenis kerepek homemade
-1 botol air berkarbonat
-ISTIMEWA kurma dr YUSUF TAIYOOB PREMIUM QUALITY..
Dibungkus kemas n warna tema mengikut citarasa anda...

keh...bg yg berminat mcm biasa lah ye darling...call je...INSYAALLAH,panggilan anda dialu-alukan...

Kami juga turut membuat hamper mengikut bajet dan kehendak anda...sebagai contoh anda mahukan kami menggubah hamper yg menggunakan box kayu ala2 peti harta korunnn tu tapi budget sekitar rm150...yup...INSYAALLAH Kami akan cuba memenuhi citarasa anda...jadi...jgn segan2 call je yer darling kak ayi 017-6944210...
Aslkum dan salam kasih dr saya..moga ALLAH sentiasa memberikan rahmat keatas u all n family u all...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net